Staklorezačka radnja Rota Zagreb
Staklorezac Zagreb, staklar RotaSve od stakla: staklene ograde, staklene tuš kabine, kuhinjsko staklo i sve drugo od stakla za uređenje interijera i eksterijera.

Stakla za kuhinje i kupaonice

Dobar dizajn je u današnjem uređenju i opremanju doma postao imperativ. Osobit naglasak stavlja se na kuhinje i kupaonice, gdje se sve više okrećemo trendu odabira stakla kao zaštiti na zidovima. Stoga se nerijetko umjesto keramičkih pločica kao idealan odabir nameće staklo. Uslijed novih tehnologija, staklo je postalo estetski lijepo, lako za održavanje i sigurno, pa se iz tog razloga rado postavlja na kuhinjske i zidove kupaonice. Staklo se također postavlja i na kuhinjske fronte, ormare ili ugradbene ormare, vitrine, kupaonski namještaj i slično. Staklenom zidu osobni pečat dajete odabirom motiva. Čitava paleta motiva Vam stoji na raspolaganju, a koji motiv ćete odabrati ovisi o Vašem ukusu.

Lakobel stakla idealan su odabir kako za oblaganje zidova tako i za fronte namještaja. Odaberite vrstu stakla i motiv, izradu i ugradnju prepustite našem iskusnom timu. Poseban naglasak stavljamo na uslugu ručnog oslikavanja staklenih površina. Ručno oslikavanje stakla radi se na staklenoj površini koja predstavlja frontu vrata kuhinjskog elementa ili se oslikavaju sobna vrata. Imamo velik izbor gotovih motiva, a dizajn je moguć i po dogovoru. Boje su vrlo postojane uz uobičajeno održavanje i čišćenje.

Fotogalerija
staklo za kuhinju.
staklo za kuhinju..
Kuhinjska stakla lakobel 1
Kuhinjska stakla lakobel 2
Kuhinjska stakla lakobel 3
Kuhinjska stakla lakobel 4
Lakobel staklo za kuhinje i ormare 1
Lakobel staklo za kuhinje i ormare 2
Lakobel staklo za kuhinje i ormare 3
Staklo za kuhinje 1
Staklo za kuhinje 2
crni i bijeli kaljivi lacobel za kuhinju
oblaganje kuhinjskih elemenata i zidnih površina staklom
oblaganje zidne površine u kuhinje staklom
ogledalo ljepljeno na zidnu površinu-pločice
ogledalo za sanitarne čvorove
staklene kaljene police sa nosačima
staklo za kuhinjske elemente
stalak za zvučnik