Staklorezačka radnja Rota Zagreb
Staklorezac Zagreb, staklar RotaSve od stakla: staklene ograde, staklene tuš kabine, kuhinjsko staklo i sve drugo od stakla za uređenje interijera i eksterijera.

Staklo za stol, pult ili šank

U staklarskom obrtu "ROTA" moguće je dati izraditi  stakleni stol, kuhinjsku radnu plohu, šank ili pult po mjeri,   te staklo za stol koje predstavlja lijepo i funkcionalno rješenje zaštite od mehaničkih oštećenja.  Zaštitite radnu površinu stola, šanka ili pulta najkvalitetnijim vrstama i uzorcima stakla. Staklo za stol  izrezujemo u okruglim, ovalnim, šesterokutnim  i svim ostalim pravilnim i nepravilnim oblicima po narudžbi.  Debljina stakla od 4mm na više. Za izradu staklenog stola, radne plohe, šanka ili pulta preporučamo satinirana, fuzirana, reljefna, lakirana, laminirana i kaljena stakla. Izrađujemo sve vrste staklenih stolova po narudžbi.  Naglasak stavljamo na uredske stolove od stakla i staklene radne odnosno pisaće stolove koji djeluju posebno atraktivno u sobama za mlade.

Kvalitetna stakla za stol

Stakla koja koristimo zadovoljavaju sve bitne propise po pitanju sigurnosti i zdravlja potrošača, te ekologije. Kreirajte sami svoj stol kombinirajući lakirano staklo ili staklo s dekorom kao površinsku plohu stola s odgovarajućim drvenim, metalnim ili staklenim podnožjem.  Dio svakog moderno uređenog doma čini namještaj od stakla, a najčešće su to upravo stakleni stolovi u blagovaonici,  dnevnom boravku ili pisaći i radni stolovi kao dio dječje sobe.

Fotogalerija
crni i bijeli kaljivi lacobel za kuhinju
staklo za stol (2)
staklo za stol
kaljeno zaštitno staklo za stol
oblaganje kuhinjskih elemenata i zidnih površina staklom
zaštitna staklena podloga za radne plohe u kuhinji
zaštitno kaljeno staklo za stol